home

welkom

welkom

Welkom bij Alles in beeld, de plek waar u een snelle, duidelijke en originele vertaalslag kunt laten maken van informatie naar beeld.

 

 

werk in uitvoering

Achter de schermen wordt wanneer er tijd over is hard gewerkt aan een nieuwe site. We hopen rond de zomer de lucht in te gaan!

wie?

De infographics en illustraties van Alles in beeld worden gemaakt door Machtelt de Vries. Alles in beeld heeft verder de beschikking over een vaste kring van zeer goede freelance fotografen en illustratoren. Allemaal zijn we ervaren vertalers van informatie naar beeld.

wat?

wat?

Alles in beeld verzorgt in de eerste plaats infographics en illustraties. Infographics zijn informatieve illustraties die op een heldere en beeldende manier inzicht geven in een onderwerp. Sinds kort is het ook mogelijk infographics met eenvoudige animaties te maken.

 

Alles in beeld heeft een extra service: als u dat prettig vindt, lees ik uw teksten door om te kijken welke gegevens zich lenen voor een infographic. Indien gewenst ga ik ook voor u op zoek naar relevante informatie. Ik heb een journalistieke neus waarmee ik informatie herken die ter zake doet.
Alles in beeld is lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Eén van de fotografen gelieerd aan Alles in beeld is Corné Sparidaens. Corné staat garant voor een originele invalshoek. Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van de fotojournalistiek.

waar?

Alles in beeld werkt o.a. voor de Provincie Groningen, Gemeente Groningen, Algemeen Dagblad, de Leeuwarder Courant, Vrij Nederland, Rijksuniversiteit Groningen. Voor een uitgebreidere lijst verwijs ik u naar de pagina ‘Profiel’.

waarom?

Beeld is een zeer directe vorm van communicatie en daardoor, als het goed toegepast wordt, meteen duidelijk. En duidelijkheid overtuigt.

wanneer?

In principe is het mogelijk om binnen twee uur al te leveren, als alle nodige informatie voorhanden is. We spreken altijd een aanvaardbare deadline met u af!

hoe?

Ik hou van een persoonlijke aanpak. Wanneer mogelijk kom ik graag langs om de zaken door te spreken, maar vaak volstaat ook telefonisch of mailcontact. Net als in mijn infographics, mag u van mijn aanpak duidelijkheid verwachten. In mijn offerte geef ik inzicht in wat ik voor u kan betekenen en in het ontwerpproces houd ik u goed op de hoogte wanneer u wat van mij kan verwachten.