van woord naar beeld

Veel informatie is met behulp van beeld sneller en duidelijker over te brengen dan met woorden.

Vaak moet dan wel eerst een vertaalslag worden gemaakt van woord naar beeld.

Alles in Beeld vertaalt tekst naar beeld met behulp van infographics. Een infographic kan een krachtig hulpmiddel zijn om op een heldere en duidelijke manier inzicht te geven in een onderwerp.

En inzicht overtuigt.

Alles in beeld verzorgt in de eerste plaats infographics maar om het aanbod in beeld zo breed mogelijk te houden hebben we een nauw samenwerkingsverband met diverse fotografen en illustratoren. Hier zijn we erg trots op, want het zijn stuk voor stuk vakmensen die hun sporen verdiend hebben. Op deze manier vormt Alles in Beeld het startpunt voor het omzetten van uw boodschap van woord naar beeld.

infographics

 

Machtelt de Vries

In de zomer van 2007 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met Alles in Beeld.

Voor 2007 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie Minerva in Groningen en al snel in vaste dienst aan de slag gegaan als redacteur infographics bij de Leeuwarder Courant, de Drentse Courant/Groninger Dagblad en het Utrechts Nieuwsblad. Ik ben eerstegraads lesbevoegd.

Ik heb een korte cursus journalistiek gevolgd, gecoördineerd door de Rijksuniversiteit Groningen.

So far so good!

Opdrachtgevers o.a.: Provincie en Gemeente Groningen, RIVM/Groningen Bereikbaar/Aanpak Ring Zuid, Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, Tilburg University, RIGO Research en Advies, Vrij Nederland, Algemeen Dagblad, Jeugdjournaal Magazine, ANP, Leeuwarder Courant, KEMA, Agmi Group, Gasunie, Gasterra.

foto

 

Corné Sparidaens

Corné heeft in Den Haag de kunstacademie richting fotografie gevolgd en is direct daarna de persfotografie ingedoken. Deze olijke Brabander heeft een indrukwekkende rij aan opdrachtgevers en een dito prijzenkast waarin bijvoorbeeld een aantal prijzen staan die hij gewonnen heeft bij de Zilveren Camera.

Opdrachtgevers o.a.: Dagblad van het Noorden, Algemeen Dagblad, het Financieele dagblad, Fotopersbureau Hollandse Hoogte, Buitenleven, Toeractief, Fietsersbond, Economic Board Groningen, Vluchtelingenwerk.

illustratie

 

VOIC

Machtelt vormt samen met Meinte Strikwerda het voorzittersduo van de VOIC: de Verenigde Oostindische Inkt Compagnie. De VOIC is een bloeiende vereniging van noordelijke beroepsillustratoren. Zo’n beetje iedere stijl is vertegenwoordigd binnen deze club. U kunt rechtstreeks via de website met onze illustratoren contact opnemen maar ook via Alles in beeld.