zo werkt het

Voor infographics en illustraties

 

Heeft u een eenmalige, wat kleinere opdracht dan volstaat telefonisch contact, of contact via mail.

Heeft u echter een wat grotere/meerdere opdrachten, of wilt u kennismaken, dan kom ik graag langs om een en ander door te spreken. Dit bezoek is vrijblijvend en kostenloos.

Doorgaans krijgen we op 2 manieren opdrachten binnen:

  1. de opdracht, inclusief gegevens, ligt klaar en het is duidelijk welke informatie vertaald moet worden naar beeld, of
  2. de wens is er om woord om te zetten naar beeld, maar u weet nog niet precies welke informatie u daarvoor wilt gebruiken

In het 1e geval:

U neemt telefonisch of via mail contact op. er worden duidelijke afspraken gemaakt over de deadline en eventueel formaat, stijl en andere bijzonderheden. Alles in Beeld plant de opdracht in en levert op afgesproken dag/tijdstip.

In het 2e geval:

U neemt telefonisch of via mail contact op en stuurt alle beschikbare informatie op. Ik buig mij over het onderwerp en adviseer welke informatie zich het beste leent voor beeld.

De infographics-ideeënservice voor media:

Het is ook mogelijk om afspraken te maken over een regelmatige aanlevering van suggestielijsten voor infographics. Hiervoor scan ik verschillende betrouwbare nieuws- en informatiebronnen op internet. De ervaring heeft geleerd dat er dagelijks al snel zo’n 4 tot 12 nieuwsfeiten zijn die zich lenen voor een vertaling in een graphic. Zo’n suggestielijst krijgt u dan op een afgesproken tijdstip gemaild.

 

Voorwaarden:

Alles in Beeld is aangesloten bij en hanteert de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Voor foto’s

U neemt telefonisch of via mail contact op met Alles in Beeld. De kans is groot dat Corné snel voor u aan de slag kan. Lukt dit niet, dan kunnen we u eventueel een andere kundige fotograaf voorleggen.